Ο Σωκράτης Βαρδάκης συμμετείχε στην υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης του Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα) Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου.

Yπογραφή της σύμβασης παραχώρησης τουριστικού λιμένα Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου

«H υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης τουριστικού λιμένα Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου ανοίγει νέους δρόμους για την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής»

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης συμμετείχε στην υπογραφή της Σύμβασης Παραχώρησης του Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνα) Μαλίων στο Δήμο Χερσονήσου. Τη Σύμβαση Παραχώρησης υπέγραψε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου και αιτήματος του Δήμου προς το Υπουργείο Τουρισμού.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης χαρακτήρισε με δήλωση του «ιστορική τη σημερινή απόφαση παραχώρηση, η οποία ανοίγει το δρόμο για την ολοκλήρωση ενός λιμενικού έργου που σήμερα αποτελεί τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης των Μαλλιών. Η ολοκλήρωση των έργων της μαρίνας των Μαλίων αποτελούσε για πολλά χρόνια ένα αυτονόητο αίτημα κατοίκων, φορέων του τουρισμού και Δήμου. Με την σημερινή υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης ανοίγει ο δρόμος για την επικαιροποίηση και οριστικοποίηση των μελετών και των απαραίτητων διαδικασιών για να μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα ολοκλήρωσης».