Συνάντηση για τα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Κρήτης Γιάννη Κουράκη.

Ο κ. Κουράκης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη λειτουργία των Δήμων και των Δ.Ε.Υ.Α. καθώς η αύξηση του ενεργειακού κόστους δημιουργεί πρόσθετα οικονομικά προβλήματα στην ήδη μειωμένη εισπραξιμότητα λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά.

Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκε το πρόβλημα των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς ισχυρή βούληση και των δύο πλευρών παραμένει να μην αποκλειστεί και μείνει χωρίς εργασία κανένας επιτυχών όλων των κατηγοριών από τους τελικούς πίνακες του διαγωνισμού της προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί.

Τέλος, στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκε η εργασιακή αποκατάσταση των συμβασιούχων των Δήμων και των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. να εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο αίτημά τους για μονιμοποίησή τους.

Από την πλευρά μας, ευχαριστήσαμε τον κ. Κουράκη για την εποικοδομητική συνάντηση που είχαμε, τον ενημερώσαμε για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στις οποίες έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και για τα οποία θα συνεχίσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι την επίλυσή τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.