Στηρίζουμε το Καλλιτεχνικό Σχολείο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει

Βρισκόμαστε στο πλευρό των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου, που συνεχίζουν τον αγώνα τους, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στην καλλιτεχνική παιδεία.

Διεκδικούν τα αυτονόητα: ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, ασφαλή και δωρεάν μεταφορά, επαρκή στελέχωση, τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά ζητούν την απόσυρση του ΠΔ 85 αναφορικά με την πιστοποίηση των πτυχίων των καλλιτεχνικών σχολών.

Ενημερώσαμε την Διευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Καλουδιώτη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γιάννη Γερογιάννη. και τον Αντιρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών Άγγελο Ανδρή για την πρόσφατη κοινοβουλευτική παρέμβαση στην οποία προχωρήσαμε προς τα αρμόδια Υπουργεία, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καλλιτεχνικό Σχολείο Ηρακλείου και δηλώσαμε τη στήριξή μας στα δίκαια αιτήματά τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.