Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των δικαστικών υπαλλήλων Ηρακλείου

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση σχετικά με τις απαραίτητες προσλήψεις σε μόνιμους δικαστικούς υπαλλήλους, αλλά και με τα Δικαστικά Μέγαρα της Κρήτης, καταθέτοντας Αναφορά προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης το ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Συγκεκριμένα, μέσω του ψηφίσματος εκφράζεται η στήριξη του Περιφερειακού Συμβουλίου στα αιτήματα των δικαστικών υπαλλήλων του Ηρακλείου, που περιλαμβάνουν την άμεση διενέργεια γραπτού διαγωνισμού από το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ για χίλιες (1.000) θέσεις μόνιμων δικαστικών υπαλλήλων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες των δικαστικών υπηρεσιών όλης της χώρας, αλλά και την αποσύνδεση των κτιρίων όπου στεγάζονται τα δικαστικά Μέγαρα των Χανίων και του Ηρακλείου-Ρεθύμνου, ώστε να προχωρήσει άμεσα η ανέγερση των δικαστικών Μεγάρων στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει την ανακοίνωση και να τους ενημερώσει για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρόκειται να προβεί.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.