Κοπή πίτας της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ

Παρευρεθήκαμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και στο Εργατικό Κέντρο για την Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων ΕΡΜΗΣ.

Ανταλλάξαμε ευχές με τους νοσηλευτές μας, που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους αγώνα για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας.

Η κυβέρνηση ούτε έχει εκτιμήσει την προσφορά αυτών των ανθρώπων που κράτησαν όρθιο το ΕΣΥ στα χρόνια της πανδημίας, ούτε είναι διατεθειμένη να δώσει λύση στα διαχρονικά προβλήματα του κλάδου.

Με τους Οδηγούς Τουριστικών Λεωφορείων, συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις δύσκολες εργασιακές και οικονομικές συνθήκες, ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου και ευχηθήκαμε μία ασφαλή νέα χρονιά.

Βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους με όλες μας τις δυνάμεις, απέναντι στις ισοπεδωτικές κυβερνητικές πολιτικές και με τη δέσμευση ότι θα προασπίσουμε με κάθε τρόπο τα δικαιώματά τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.