Παρευρεθήκαμε στην τελετή εγκαινίων του Περιφερειακού Παραρτήματος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Κρήτης στο Ηράκλειο

Εδώ και 32 χρόνια, το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, επιδεικνύει πλούσιο έργο στους τομείς της επιστημονικής έρευνας, της κατάρτισης, της επιμόρφωσης, της διά βίου μάθησης και της τεκμηρίωσης των θέσεων και των διεκδικήσεων των εργαζομένων.

Αξιοσημείωτη είναι η υποστήριξη και η ενδυνάμωση του εργατικού δυναμικού της χώρας. Στην Κρήτη το ΙΝΕ συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση και διευθέτηση προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στους επιστημονικούς συνεργάτες του Παραρτήματος στο Ηράκλειο για θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και συνταξιοδοτικά.

Σαν πρώην πρόεδρος του ΙΝΕ, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους του Ινστιτούτου που συνεχίζουν σε δύσκολους καιρούς να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, όχι μόνο για την ενημέρωση, αλλά και για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Ευχόμαστε η σημαντική αυτή δομή, να συνεχίσει το πολύτιμο έργο της, όπως το πράττει όλα τα χρόνια λειτουργίας της.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.