Παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση της ΑΔΕΔΥ σχετικά με την μισθολογική εξέλιξη

Παρακολουθήσαμε την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε το Κοινωνικό Πολύκεντρο σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ και το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ηρακλείου, σχετικά με τη μισθολογική εξέλιξη αλλά και τις περικοπές από το 2009 και έπειτα, θέμα το οποίο παρουσίασε ο καθηγητής Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Σταύρος Μαυρουδέας.

Επίσης, στην εκδήλωση παρενέβη και ο δικηγόρος – εργατολόγος Διονύσης Τεμπονέρας μιλώντας για το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

Τέλος από την πλευρά του Κοινωνικού Πολύκεντρου, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Γιούλος ανέπτυξε τις δράσεις του Φορέα για την ενίσχυση της επιχειρησιακής και διοικητικής ικανότητας των δομών και των μελών της ΑΔΕΔΥ.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές και τους εισηγητές για τις τεκμηριωμένες τοποθετήσεις τους και ελπίζω το Κοινωνικό Πολύκεντρο να συνεχίσει την ενημέρωση και τις δράσεις για την μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.