Ο κ. Βαρδάκης απένειμε βραβείο στον ακοντιστή Γεράσιμο Καλογεράκη ο οποίος διακρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-18, καταλαμβάνοντας την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

O Σωκράτης Βαρδάκης στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Στην ετήσια εκδήλωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ όπου η τιμήθηκαν οι πρωταθλητές και οι άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο σύλλογο, παρευρέθη ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Βαρδάκης απένειμε βραβείο στον ακοντιστή Γεράσιμο Καλογεράκη ο οποίος διακρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-18, καταλαμβάνοντας την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο.

Ο κ. Βαρδάκης στη δήλωσή με αφορμή την εκδήλωση τόνισε:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που αγωνίζονται στο στίβο, στο πόλο, στο σκάκι και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εύχομαι σε όλους τους προπονητές, τους αθλητές και τις οικογένειές τους να έχουν υγεία και να συνεχίσουν την προσπάθεια, ώστε να μας χαρίζουν χαρές με τις διακρίσεις τους».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.