Να δοθεί οριστική λύση για τους πολυετείς εργαζόμενους του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι που έμειναν εκτός προκήρυξης

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση ώστε να μη μείνει κανείς εργαζόμενος του προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι χωρίς εργασία, καταθέτοντας Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών, το σχετικό ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης στο ψήφισμά του, ζητά από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση, ώστε κανένας επιτυχών όλων των κατηγοριών από τους τελικούς πίνακες του διαγωνισμού της προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, όπως αυτοί έχουν ανακοινωθεί, να μην αποκλειστεί και μείνει χωρίς εργασία στο Πρόγραμμα «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Επίσης, η κυβέρνηση καλείται να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση προκειμένου και οι 163 εργαζόμενοι στο ΒσΣ που έμειναν εκτός προκήρυξης, να μονιμοποιηθούν και να παραμείνουν στην εργασία τους. Υπενθυμίζεται ότι 163 εργαζόμενοι σε διάφορους Δήμους της χώρας έμειναν εκτός της προκήρυξης 4κ/2020, μετά από πολυετή παροχή εργασίας στο πρόγραμμα.

Ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό, να εξετάσει το ψήφισμα και να τους ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.