Η Κυβέρνηση εμπαίζει τους νέους με το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ» για νέους, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας την επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήμα Ανατολικής Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ).

Το ΤΕΕ/ΤΑΚ στο πλαίσιο της διαβούλευσης του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ» για νέους, εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία χρήζουν βελτιώσεων, όπως το γεγονός ότι εξαιρείται πληθώρα δυνητικών δικαιούχων, καθώς δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι έχουν πλήρη κυριότητα στο ακίνητο ή κατέχουν την επικαρπία, αλλά και το ότι δεν λαμβάνεται υπόψη η έλλειψη προσεισμικού ελέγχου στα υπαγόμενα κτίρια.

Επιπλέον, σύμφωνα με την επιστολή, κρίνονται απαραίτητα η αύξηση του προϋπολογισμού, η επιδότηση του ηλεκτρολογικού ελέγχου της εγκατάστασης, η αύξηση των εισοδηματικών ορίων, ενώ, τέλος, επισημαίνεται ότι ο επιμερισμός των ποσών και η αξιολόγηση θα πρέπει να γίνονται ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Ζητάμε από τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει τις προτάσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ και να μας ενημερώσει για τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.