Η απάτη, ο εμπαιγμός και η λεηλασία του Ελληνικού λαού είναι στο DNA της Κυβέρνησης Μητσοτάκη

Αφού πλέον μιλάμε κυριολεκτικά για άδειασμα της τσέπης των πολιτών, με τα νοικοκυριά, τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους άνεργους να έχουν γονατίσει και να έχουν αναγκαστεί να περιορίσουν δραματικά τις δαπάνες για βασικά αγαθά διατροφής.

Αφού έκλεισε τα μάτια, για μεγάλο χρονικό διάστημα, στην αισχροκέρδεια των εταιρειών ενέργειας.

Αφού δήλωσε άγνοια για τους πολιτικούς απατεώνες, που είχε μέσα στο ίδιο του το κόμμα και οι οποίοι πλούτισαν στις πλάτες του Δημοσίου.

Αφού εφάρμοσε πολιτικές, που ενίσχυσαν την ακρίβεια, την ενεργειακή κρίση και συνεχίζουν να την τροφοδοτούν.

Σήμερα, ο ανεκδιήγητος κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι ασκεί φιλολαϊκή πολιτική με ένα καλάθι του νοικοκυριού και ένα food pass, που σημειωτέον θα είναι κάτω από 1 ευρώ ημερησίως, για αγορές τροφίμων, με εφαρμογή από τον Φεβρουάριο του 2023.

Είναι θράσος, ο Πρωθυπουργός της χώρας να εξαπατά τους πολίτες με προεκλογικά τερτίπια, τα οποία αποδεικνύονται μάλιστα απρόσφορα για την αντιμετώπιση της κρίσης που διανύουμε.

Η κοινωνία έχει φτωχοποιηθεί και οδηγηθεί σε τεράστια αδιέξοδα, εξαιτίας των αντικοινωνικών, ιδεοληπτικών, αποτυχημένων πολιτικών, της Κυβέρνησης.

Κύριε Μητσοτάκη, δεν είναι φιλολαϊκή πολιτική το κουπόνι τροφίμων.

Είναι εμπαιγμός απέναντι στην κοινωνία.

Δεν είναι αναδιανομή του πλούτου, όπως θέλετε να φαντασιώνεστε, αλλά η έσχατη μορφή επιδοματικής πολιτικής, που μας γυρίζει χρόνια πίσω, πολύ περισσότερο μας φοβίζει για το τι έπεται.

Είστε υποκριτές, ψεύτες, κυρίως όμως επικίνδυνοι για τη χώρα και την κοινωνία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.