Επίσκεψη Θεανώς Φωτίου στο Ηράκλειο

Εξαιρετικά επιτυχημένη ήταν η επίσκεψη της αν. Τομεάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας & Στεγαστικής Πολιτικής, βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Θεανώς Φωτίου, καλεσμένης της ομάδας Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντηθήκαμε με την Αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη – Σκαλίδη και στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Κέντρο Κοινότητας.

Η Θεανώ Φωτίου τόσο στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, όσο και στην κεντρική πολιτική εκδήλωση το απόγευμα, με θέμα: “Πρόνοια και Κοινωνική Μέριμνα για όλους – Κοινωνικό Κράτος και Κοινωνική Προστασία”, στηλίτευσε τις ανάλγητες και καταστροφικές για την κοινωνία πολιτικές της κυβέρνησης και ανέπτυξε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αναφορικά με ένα ισχυρό και δίκαιο κοινωνικό κράτος για όλους, αλλά και την απάντηση στη δημογραφική πρόκληση.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση του κόσμου, ο οποίοι έθεσαν σειρά ερωτήσεων στην σ. Θεανώ για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και την εφαρμογή του, κάτι το οποίο καταδεικνύει την αγωνία των πολιτών σήμερα, αλλά και την ανάγκη του για πολιτική αλλαγή.

Συγχαίρουμε όλους όσοι βοήθησαν για την διοργάνωση της επίσκεψης, την ομάδα Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ιδιαίτερα τη συντονίστρια της ομάδας, Ζαχαρένια Γιανναράκη.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.