Εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων

Παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος των πλειστηριασμών και των κόκκινων δανείων.

Έγινε αναφορά για τα 700.000 υποθηκευμένα ακίνητα που κινδυνεύουν να βρεθούν στην μέγγενη των funds, τα οποία έχουν αγοράσει σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές τα δάνεια από τις τράπεζες. Τονίστηκε ότι με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται, με αποτέλεσμα τεράστιος αριθμός συμπολιτών μας να κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο.

Όπως διατυπώθηκε από όλες τις πλευρές, θα πρέπει να καταβληθεί κοινή προσπάθεια για την προστασία των δανειοληπτών, προχωρώντας σε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση.

Από την πλευρά μας, δηλώσαμε ότι θα είμαστε παρόντες στην προσπάθεια που πραγματοποιείται, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, θα παρουσιάσει την πρότασή του για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία της πρώτης κατοικίας, της επαγγελματικής στέγης και της αγροτικής γης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από την ΟΕΒΕΝΗ, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο, ΤΕΕ/ΤΑΚ, Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, Δικηγορικός Σύλλογος, αγρότες, Κτηνοτρόφοι κ.α.)

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.