Απαραίτητη η άμεση επίλυση των προβλημάτων του αεροδρομίου Ηρακλείου με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του

Προχωρήσαμε σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για τα σημαντικά ζητήματα που χρήζουν επίλυσης με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου Ηρακλείου «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», καταθέτοντας Αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, το υπόμνημα του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας – Υ.Π.Α./Κ.Α.Η.Κ., με τη συνυπογραφή 17 ακόμα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στο υπόμνημα συμπεριλαμβάνονται τα αιτήματα των εργαζομένων για ενίσχυση του προσωπικού του αεροδρομίου, εκσυγχρονισμό/αντικατάσταση πεπαλαιωμένων εγκαταστάσεων και οχημάτων, σχεδιασμό και υλοποίηση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, μέριμνα για τις ανεξόφλητες δαπάνες του αερολιμένα.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους είναι απαραίτητη η διευθέτηση των συγκεκριμένων θεμάτων, ώστε να διακινούνται με ασφάλεια επιβάτες και προσωπικό, αλλά και να βελτιωθεί η εικόνα που παρουσιάζει κατά τη θερινή περίοδο η λειτουργία του αεροδρομίου.

Δεδομένων των παραπάνω, καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό να εξετάσει το υπόμνημα και να τους ενημερώσει σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για την επίλυση των ζητημάτων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.