Όραμα όλων μας η είσοδος της Κρήτης στη νέα εποχή της κινητικότητας, να αρχίσει να υλοποιείται

Είναι πολλές δεκαετίες τώρα που ανοίγει και κλείνει ξανά ο διάλογος για τα μέσα σταθερής τροχιάς στην Κρήτη. Ωστόσο, τα δεδομένα των τελευταίων ετών, δημιουργούν νέες συνθήκες και ανάγκες σε επίπεδο συγκοινωνιών.

Η τουριστική, βιομηχανική και αγροτική δραστηριότητα του νησιού μας, αφενός, η μακριά λίστα των τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώνουν μία αιματηρή ανοδική πορεία, αφετέρου, σε συνδυασμό με την επικείμενη λειτουργία του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, τοποθετούν πλέον τη συζήτηση αυτή σε μία άκρως πραγματική και ρεαλιστική βάση.

Η εξέλιξη και αναβάθμιση των συγκοινωνιακών υποδομών της Κρήτης, αναδύεται πλέον όχι ως θεωρητική προοπτική στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της πορείας, αλλά ως επιτακτική ανάγκη για ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά τόσο του ντόπιου πληθυσμού, όσο και των επισκεπτών.

Τα πορίσματα και συμπεράσματα από την ημερίδα με θέμα “Σύγχρονη βιώσιμη κινητικότητα και το αεροδρόμιο Καστελίου”, θα αποτελέσουν αναμφίβολα πολύτιμα εργαλεία, ώστε το όραμα όλων μας για την είσοδο της Κρήτης στη νέα εποχή της κινητικότητας, να αρχίσει να υλοποιείται.

Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την εξαιρετική πρωτοβουλία.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.