Όπισθεν ολοταχώς από τον κ. Χατζηδάκη στο ασφαλιστικό. Συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρι την οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου

«Πριν 1,5 χρόνο με την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου του κ. #Βρούτση, μας έλεγαν ότι το ασφαλιστικό θα είναι βιώσιμο έως το 2070 και ότι θα υπάρξουν αυξήσεις στις επικουρικές συντάξεις.

Ο κ. #Χατζηδάκης, παρουσίασε πριν μερικές μέρες το δικό του ασφαλιστικό νομοσχέδιο για την επικουρική ασφάλιση και μέχρι χθες διατυμπάνιζε ότι ήταν καινοτόμο κι επωφελές και το έθεσε για δημόσια διαβούλευση περιχαρής.

Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ποιος Κυβερνητικός Υπουργός έλεγε αλήθεια και ποιος ψέματα, ο κ. Χατζηδάκης προχωρά σε άτακτη υποχώρηση, υπό το βάρος των κοινωνικών αντιδράσεων.

Είναι μια μικρή, αλλά σημαντική νίκη απέναντι στις παρωχημένες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης, που συνεχίζει να εξαθλιώνει εργαζόμενους και συνταξιούχους με τις ρουσφετολογικές «μεταρρυθμίσεις» της.

Ο αγώνας όλων μας πρέπει να συνεχιστεί, μέχρι την οριστική απόσυρση του νομοσχεδίου. Οι προγραμματικές μας θέσεις, δείχνουν τον δρόμο για την πολιτική και κοινωνική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας».

#επικουρικές#ασφαλιστικό

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.