Χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το Ηράκλειο

44.240.663,01 ευρώ είναι το σύνολο των χρηματοδοτήσεων το διάστημα 2015 – 2018 από το Υπουργείο Εσωτερικών καλύπτοντας έτσι το σύνολο των τρεχουσών αναγκών των Δήμων του Ν. Ηρακλείου.

Οι σχετικές πιστώσεις καλύπτουν, αποκατάσταση ζημιών, προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού και εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Τα προγράμματα συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα, με νέα χρηματοδότηση 520 εκ. ευρώ, για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και αποκατάστασης ζημιών.

Επίσης, μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται η δημοσιοποίηση νέων προσκλήσεων, για εμβληματικές υδρεύσεις όπου εκεί θα έχει τη δυνατότητα ο Δήμος Ηρακλείου να προτείνει το μεγάλο έργο ύδρευσης, προϋπολογισμού περίπου 12 εκ. ευρώ, λύνοντας έτσι ένα μείζονος σημασίας πρόβλημα δεκαετιών.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης τόνισε ότι αυτές οι χρηματοδοτήσεις αλλά και εκείνες που ακολουθούν, δίνουν το στίγμα και τον στόχο της Κυβέρνησης και του Υπουργείου για μια δίκαιη ανάπτυξη για την περιφέρεια.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.