Χαιρετισμός του Σωκράτη Βαρδάκη στην παρουσίαση της βιογραφίας του Ελευθερίου Βενιζέλου

Συγχαρητήρια επιστολή για την πρωτοβουλία της έκδοσης της βιογραφίας του Ελευθέριου Βενιζέλου, απέστειλε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης στη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης.

«Συγχαίρω για την πρωτοβουλία της παρουσίασης της δίτομης βιογραφίας του Ελευθερίου Βενιζέλου τους διοργανωτές της σημερινής εκδήλωσης την Περιφέρεια Κρήτης, Το Δήμο Ηρακλείου, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το Δικηγορικό σύλλογο Ηρακλείου.

Ο συγγραφέας Νίκος Παπαδάκης με το ιστορικό αυτό έργο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έργο ζωής καλύπτει ολοκληρωμένα και τεκμηριωμένα γνωστές και άγνωστες πτυχές για τον άνθρωπο και ηγέτη Ελευθέριο Βενιζέλο. Η σύγχρονη ιστορική βιβλιογραφία είναι από σήμερα πιο πλούσια και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον συγγραφέα που με το έργο του και τη πλούσια δράση του στο Ίδρυμα «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναδεικνύει και διατηρεί ζωντανή τη μνήμη για τον ηγέτη που σφράγισε ανεξίτηλα την πορεία του νησιού μας αλλά και της σύγχρονης Ελλάδας.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες που καθόρισαν την ιστορία του τόπου μας. Κατόρθωσε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του ελληνικού λαού και να τον εμπνεύσει ανακτώντας την αυτοπεποίθησή του ενώ άφησε το στίγμα του μέσω των ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων του. Εύχομαι στο συγγραφέα καλή συνέχεια στο έργο που επιτελεί ως διευθυντής του Ιδρύματος και στο βιβλίο του να είναι καλοτάξιδο, να βρει τη θέση που του αξίζει και να διαβαστεί όχι μόνο από ιστορικούς αλλά από κάθε Έλληνα πολίτη.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.