Χαιρετισμός Σωκράτη Βαρδάκη στις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου και τις διήμερες εκδηλώσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου, ο βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, απέστειλε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εθελοντές και των τριών σωμάτων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Νοσηλευτικής, Πρόνοιας, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναγοσωστών.

Ο Ερυθρός Σταυρός από την ίδρυση του το 1863 έως και σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Η πολύπλευρη δράση και η προσφορά όλων σας, αποτελούν απόδειξη ότι υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι ολόψυχα να συνεχίζετε να προσφέρετε την πολύτιμη φροντίδα και συμπαράστασή σας σε κάθε άνθρωπο που το έχει πραγματικά ανάγκη. Αποτελείτε πηγή έμπνευσης, με τον ανθρωπισμό και τον εθελοντισμό σας και εύχομαι σε ειρηνικούς καιρούς να συνεχίσετε να μας εμπνέετε και να είστε πάντα υγιείς και έτοιμοι να προσφέρετε την πολύτιμη φροντίδα σας.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.