Κατά την υπογραφή της σύμβασης χρησιδανείου μεταξύ Ο.Α.Ε.Δ. και Δήμου Ηρακλείου, που υπογράφηκε την Παρασκευή 28/9/18 στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου, από την Διοικήτρια του Ο.Α.Ε.Δ. κα Μαρία Καραμεσίνη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Υπογραφή σύμβασης χρησιδανείου Δήμου Ηρακλείου με ΟΑΕΔ

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και ικανοποιεί χρονίζοντα αιτήματα προς όφελος των πολιτών.

Η σύμβαση χρησιδανείου μεταξύ Ο.Α.Ε.Δ. και Δήμου Ηρακλείου, συντάχθηκε σε εκτέλεση σχετικής Υ.Α. και υπογράφηκε την Παρασκευή 28/9/18 στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου, από την Διοικήτρια του Ο.Α.Ε.Δ. κα Μαρία Καραμεσίνη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Με την παραχώρηση αυτή ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Ηρακλείου και της τοπικής κοινωνίας από το 2005, για την αναβάθμιση της περιοχής προς όφελος των οικιστών και των πολιτών.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.