Τώρα, η πλήρης εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου

Συζητήσαμε με τη δημοσιογράφο Αγγέλα Δουλγεράκη μέσα από τη συχνότητα του 9.84, σχετικά με την πλήρη εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε καύσιμα και φυσικά πρόσωπαΓια πολλοστή φορά μάλιστα, το ζητήσαμε από την Κυβέρνηση, 46 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά από πρωτοβουλία οπό λάβαμε με τον Τομεάρχη Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η ένταξη της Κρήτης στο πρόγραμμα του Μεταφορικού Ισοδύναμου από την προηγούμενη Κυβέρνηση ήταν η απτή απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ένα ουσιαστικό σχέδιο ανάπτυξης για τα νησιά, με ουσιαστική ενίσχυση στην κατεύθυνση της τόνωσης της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, με πολλαπλά έμμεσα και άμεσα οφέλη για την Εθνική και Περιφερειακή οικονομία και αναφερθήκαμε με ημερομηνίες στις κινήσεις που είχαν γίνει στο πλαίσιο αυτό.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.