Το θέμα των συλλογικών συμβάσεων, η εντατικοποίηση των ελέγχων για την αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία, καθώς και η οδική ασφάλεια, τα θέματα συζήτησης στη συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης «ΕΡΜΗΣ»

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων Κρήτης «ΕΡΜΗΣ», κ.κ. Σεραφειμίδη Σταύρο πρόεδρο, Παναγιωτάκη Αβραάμ αντιπρόεδρο, Μανουσάκη Γιώργο γεν. Γραμματέα, Μεταξάκη Χρήστο αναπληρωτή γεν. Γραμματέα και Μαρκάκη Κωνσταντίνο ταμία, ενόψει και του 30ου Πανελλαδικού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (Ο.Σ.Μ.Ε.)

Οι εκπρόσωποι έθεσαν επί τάπητος, το θέμα των συλλογικών συμβάσεων, το πλαίσιο των οποίων,  για ακόμη μία φορά καταστρατηγείται από την νέα κυβέρνηση, την εντατικοποίηση των ελέγχων για την αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία καθώς και την οδική ασφάλεια.

Ο κ. Βαρδάκης επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας, απέδειξε έμπρακτα, ότι προστατεύει τον εργαζόμενο αφού μετά από σκληρές μάχες κατάφερε να θωρακίσει τα εργασιακά δικαιώματα και να ισχυροποιήσει το κράτος δικαίου. Επίσης τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην γυρίσουμε ξανά στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Τέλος, ο κ. Βαρδάκης ζήτησε από τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση γιατί η σημερινή κυβέρνηση δυστυχώς ξεπληρώνει γραμμάτια προεκλογικά του ΣΕΒ ¨εκτελώντας¨ τα εργασιακά δικαιώματα.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.