Το θέμα της καθαριότητας των αστυνομικών υπηρεσιών στη βουλή από τον Σωκράτη Βαρδάκη

Το σοβαρό ζήτημα του κινδύνου της δημόσιας υγείας από την έλλειψη καθαριότητας στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού Ηρακλείου, έθεσε με αναφορά του προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. Γεροβασίλη, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαρδάκης, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου καθώς και  σε όλες τις υπηρεσίες του νομού, το ιδιωτικό συνεργείο καθαριότητας σταμάτησε να παρέχει τις υπηρεσίες του από την  1-1-2019. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο την αγανάκτηση των υπηρετούντων αστυνομικές υπηρεσίες Ηρακλείου αλλά και να ελλοχεύονται κίνδυνοι για την υγεία  των εργαζόμενων, των πολτών που προσέρχονται σε αυτές για να εξυπηρετηθούν, αλλά και για τους κρατούμενους.            

“Ένα υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον στα Δημόσια κτήρια αποτελεί αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας”, υπογραμμίζει ο κ. Βαρδάκης, και ζητά την  άμεση στελέχωσης της υπηρεσίας καθαριότητας είτε μέσω μόνιμων προσλήψεων   είτε άμεσης ανανέωσης των συμβάσεων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.