Τοποθέτηση του Βαρδάκη Σωκράτη για τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια, παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ

Στη συνάντηση του Προέδρου του ΕΛΓΑ με τους εκπροσώπους των αγροτών και κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Κράτης, παρουσία και του Περιφερειάρχη, συμμετείχε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης,

ο οποίος τόνισε τα παρακάτω:

«Η στείρα αντιπολιτευτική τακτική και η κακοπροαίρετη κριτική ποτέ δεν έφεραν θετικά αποτελέσματα. Αν δεν αναγνωρίζουμε τα λάθη και τις παραλήψεις, πάντα θα βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο εκκίνησης. Δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση μέσω των εκπροσώπων της, ακόμα και σήμερα, αντί να σκύψουν στα τεράστια προβλήματα που δημιούργησαν στον πρωτογενή τομέα εξαθλιώνοντας τον αγροτικό κόσμο, περί άλλων τυρβάζουν. Έχετε χίλια δίκια σε πολλά από τα ζητήματα που θέσατε», τόνισε ο Σωκράτης Βαρδάκης απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των αγροτών και κτηνοτρόφων.

«Κάποια από αυτά τα προβλήματα έχουν ήδη λυθεί. Θα προσπαθήσουμε το επόμενο διάστημα με διάλογο, όπως σήμερα που γίνεται μία πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση, να δώσουμε λύσεις και επιτέλους να ξεκινήσει η παραγωγική ανασυγκρότηση που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο βουλευτής.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.