Τη στιγμή που οι πολίτες παλεύουν να επιβιώσουν, η κυβέρνηση δημιουργεί στρατιές golden boys στον ΕΦΚΑ

Είναι πραγματικά εξοργιστικό, αλλά και θλιβερό συνάμα, η Κυβέρνηση της χώρας να επιβεβαιώνει καθημερινά την έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα που η ίδια διαμόρφωσε για την ελληνική κοινωνία, με λάθη, παραλείψεις, μα πάνω απ’ όλα, με μνημειώδη αδιαφορία.

Το μόνο μέλημα του κ. Μητσοτάκη είναι πλέον να προλάβει να εξυπηρετήσει όσους περισσότερους ημετέρους προλαβαίνει, συνεχίζοντας ένα ατελείωτο φαγοπότι με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Έφτασε μάλιστα στο ζενίθ της προκλητικότητάς του, διπλασιάζοντας με ΦΕΚ τις αποδοχές του Διοικητή και των Υποδιοικητών, οι οποίες εκτινάσσονται στα 7.500 και 7.000 ευρώ αντίστοιχα, μηνιαίως.

Στελέχη που θα προσληφθούν χωρίς ΑΣΕΠ, με αδιαφανείς διαδικασίες και θα αμείβονται, όπως αναφέρει η Υπουργική Απόφαση, αντιστοίχως με το 90% και το 85% των αποδοχών και επιδομάτων του Προέδρου του Αρείου Πάγου!

Την ώρα που οι Υπουργοί του βγαίνουν στα πάνελ των πρωινών εκπομπών τρομοκρατώντας τον κόσμο που παλεύει να βγάλει τον μήνα, κουνώντας το δάχτυλο για ατομική ευθύνη ακόμα και στην ακρίβεια, δημιουργούν στρατιές επιτελικών γαλάζιων στελεχών με εξωφρενικές αμοιβές.

Είναι αισχρό και χυδαίο να έχεις βάλει την υπογραφή σου στη φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και να κάνεις αμέριμνος διακοπές, συνεχίζοντας την επιδρομή στα δημόσια ταμεία.

Η οργή του κόσμου έγινε ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.