Τηλεδιάσκεψη με θέμα την αντιστοίχιση πτυχίων των αποφοίτων των πρώην Τ.Ε.Ι. με τα ομότιμα πανεπιστήμια

Τηλεδιάσκεψη με θέμα την αντιστοίχιση πτυχίων των αποφοίτων των πρώην Τ.Ε.Ι. με τα ομότιμα πανεπιστήμια, πραγματοποιήσαμε με εκπροσώπους των Συλλόγων Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τεχνολογικού Τομέα (Τ.Ε.Ι. Αθήνας, Πειραιά και Κρήτης), τους κ.κ. Αλέξανδρο Μπριτζολάκη, Βίκτωρα Πολίτη, Λαλαδάκη Γιάννη και Χρήστο Τσίτση. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε και ο πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νικόλαος Κατσαράκης.

Στα πλαίσια της επικοινωνίας, συζητήθηκαν απόψεις σχετικά με τα βήματα που έπρεπε να ακολουθηθούν ώστε να υπάρξει η αντιστοίχιση των πτυχίων, σύμφωνα με τον νόμο 4610/19 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα, εκφράστηκαν προβληματισμοί για τη διαδικασία που έχει ανακοινώσει ότι θα ακολουθήσει η σημερινή Κυβέρνηση.

Ο πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νίκος Κατσαράκης τόνισε την ανάγκη θέσπισης διαδικασιών αντιστοίχισης, καθώς και επίσπευσης αυτής της διαδικασίας, χωρίς περαιτέρω αναμονή για τους αποφοίτους.

Από την πλευρά μου, εξέφρασα την συμπαράστασή μου στα αιτήματα των Συλλόγων Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Τεχνολογικού Τομέα και την πρόθεσή μου για παρέμβαση, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με την κατάθεση σχετικής ερώτησης προς το αρμόδιο Υπουργείο.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.