Βαρδάκης: «Καθημερινός ο αγώνας της Κυβέρνησης για ενίσχυση των εργασιακών δικαιωμάτων»

Τα κενά των σχολείων του Ηρακλείου στη Βουλή με αναφορά του Σωκράτη Βαρδάκη

Τα κενά των σχολείων του Ηρακλείου και τα προβλήματα που προκύπτουν με την απώλεια διδακτικών ωρών, μετέφερε με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ξανά ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

            Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό σε επίπεδο νομού Ηρακλείου ανέρχονται σε 256 στην Α/βάθμια Εκπαίδευση, με το πρόβλημα να είναι εντονότερο στην ειδική αγωγή.            

            Επίσης, όπως είχε τονίσει ήδη με προηγούμενη κοινοβουλευτική του παρέμβαση με ερώτηση προς το αρμόδιο Υπουργείο στις 12 Σεπτεμβρίου, στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση τα κενά που υπάρχουν ανέρχονται σε 213, χωρίς έως σήμερα να έχουν καλυφθεί.

            Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, ο κ. Βαρδάκης ζητά από την αρμόδια Υπουργό να επισπεύσει τη δεύτερη φάση διορισμών αναπληρωτών γενικής παιδείας και ειδικής αγωγής, τόσο στην Α/βάθμια όσο και την Β/βάθμια Εκπαίδευση, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Νομού.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.