Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης μιλάει από το βήμα στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2020 στην Ολομέλεια της Βουλής, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019. Συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2020, η οποία θα ολοκληρωθεί με ψηφοφορία σήμερα το βράδυ. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Σ. Βαρδάκης: “Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η Ναζιστική Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή”

Για την χθεσινή απόφαση σταθμό στη δίκη της Χρυσής Αυγής, μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και στην Ρένα Σημειαντωνάκη ο Σωκράτης Βαρδάκης.

«Τα στοιχεία που υπήρχαν δεν άφησαν κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τη δράση συνολικά της νεοναζιστικής αυτής συμμορίας, που δρούσε στη χώρα. Είναι μία σημαντική μέρα ορόσημο για τη Δημοκρατία, για τη Δικαιοσύνη, για τον Ελληνικό Λαό.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου είναι ταυτισμένη με τη βούληση του Ελληνικού Λαού.

Νίκησε η Δημοκρατία

Νίκησε η Δικαιοσύνη

Νίκησε ο Ελληνικός Λαός

Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η Ναζιστική Εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.