Σ. Βαρδάκης στο Ράδιο Κρήτη (101.5): Προσλήψεις προσωπικού στα ΕΛΤΑ μέσω ανύπαρκτων εταιριών, που δεν έγιναν με αξιοκρατικές διαδικασίες και αφού προηγουμένως η Κυβέρνηση φρόντισε τη συρρίκνωση του Οργανισμού.

Για τα όσα συμβαίνουν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία το τελευταίο διάστημα με προσλήψεις προσωπικού μέσω εταιριών που δεν υφίστανται, για την εθελούσια έξοδος εργαζομένων, ενώ προηγήθηκε η συρρίκνωση του δικτύου διανομής, μίλησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, στο Ράδιο Κρήτη 101,5 και στον Μανόλη Αργυράκη.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης διευκρίνισε ότι όλοι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να έχουν τα ίδια δικαιώματα, οι προσλήψεις να γίνονται με τις ενδεδειγμένες διαδικασίες, ώστε να μην υπάρχει εκμετάλλευση και σε θέσεις των ΕΛΤΑ όπου υπάρχει ανάγκη.

Επιπλέον ο Σωκράτης Βαρδάκης προέβλεψε ότι σε λιγότερο από ένα χρόνο θα είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα που δεν θα έχει Ταχυδρομείο και υπενθύμισε όσα προηγήθηκαν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε σχέση με τους εργαζομένους:-Την αιφνιδιαστική απόφαση του ΔΣ των ΕΛΤΑ περικοπής της αποζημίωσης απόλυσης όσων έφυγαν πριν εξι μήνες κατά 50% (13.3.2020)-Τον “εξαναγκασμό” σε εθελούσια έξοδο εργαζομένων, κάποιοι από τους οποίους υπολείπονταν λίγα χρόνια για την συνταξιοδότησή τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.