Σ. Βαρδάκης στον 9.84: 20.000 κινδυνεύουν να χάσουν και πάλι το διορισμό τους χωρίς να ευθύνονται

Στον 9.84 με την Αγγέλα Δουλγεράκη συζητήσαμε για την κοινοβουλευτική μας παρέμβαση αναφορικά με το πρόβλημα των εκπαιδευτικών που κινδυνεύουν για δεύτερη φορά να χάσουν τον διορισμό τους λόγω προβλήματος κατά την πληρωμή του παραβόλου των 3 ευρώ.

Ενημερώσαμε τους ακροατές για την κατάθεση της αναφοράς προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Εσωτερικών, την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Εκπαιδευτικών λόγω παραβόλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία ενέργεια για την άρση του προβλήματος, με αποτέλεσμα μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών να στερούνται εδώ και δύο χρόνια την εργασία τους, εξαιτίας μιας έλλειψης του ηλεκτρονικού συστήματος κατάθεσης των αιτήσεων, που δεν προειδοποιούσε, ούτε ενημέρωνε εγκαίρως τον υποψήφιο για την έλλειψη πληρωμής του ηλεκτρονικού παραβόλου, αξίας 3€.

Χαρακτήριζε μάλιστα «επιτυχή» την αίτηση, ενώ ουσιαστικά υπήρχε η εκκρεμότητα της πληρωμής.

Συνέπεια αυτού του γεγονότος η πλάνη χιλιάδων εκπαιδευτικών ως προς την ορθότητα της πληρωμής του ηλεκτρονικού παραβόλου και της έγκυρης κατάθεσης της αίτησής τους για τους αξιολογικούς πίνακες του ΑΣΕΠ.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.