Σ. Βαρδάκης: «Προτεραιότητα η κάλυψη των αναγκών για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου, αλλά και η αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας»

Ενημερωτική συνάντηση στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, με τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Πλιάκα, τον Προϊστάμενο Αερολιμενικών, Χρήστο Ρέππα, τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Υ.Π.Α. Βαγγέλη Βιστάκη και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας Αεροδρομίου Ηρακλείου Μανόλη Μανωλάκη, αλλά και εργαζόμενους.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Όπως ενημέρωσε ο κ. Πλιάκας τον κ. Βαρδάκη, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, από τα μέσα Ιουνίου θα αυξηθούν σημαντικά οι αφίξεις στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου, με την ελπίδα να διατηρηθούν οι αυξητικές τάσεις και για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου.

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το επικείμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο, όπως τόνισε, καταργεί κάθε έννοια δικαίου και άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων, κυρίαρχα των οποίων είναι η έλλειψη τεχνικού προσωπικού, αλλά και η χρηματοδότηση για την εύρυθμη λειτουργία του Αεροδρομίου. «Πρέπει και οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να μην περάσει το εργασιακό νομοσχέδιο που μας γυρνά 100 χρόνια πίσω. Θα είμαι δίπλα σας για την επίλυση των προβλημάτων, τα οποία θα θέσω σε συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό την ερχόμενη εβδομάδα».

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος

Τέλος, ο κ. Βαρδάκης σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή με τον Δήμο, την Περιφέρεια και τους φορείς, για τον σχεδιασμό της αξιοποίησης του «Ν. Καζαντζάκης» προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.