Σωκράτης Βαρδάκης, επισκέφτηκε μαζί με τον γ.γ. Υποδομών κ. Δέδε τον Δήμο Μαλεβιζίου και τον κόμβο Αγίας Πελαγίας

Σ. Βαρδάκης: «πιστοί στις δεσμεύσεις μας για άμεση δημοπράτηση των κόμβων της Αγ. Πελαγίας»

Τηρώντας την δέσμευση που είχε δώσει στην ευρεία σύσκεψη με τον Δήμαρχο και τους φορείς της Αγ. Πελαγίας στις 11 Αυγούστου για τους κόμβους της περιοχής, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, επισκέφτηκε μαζί με τον γ.γ. Υποδομών κ. Δέδε ξανά μέσα σε λίγες μέρες τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, για το ίδιο θέμα, ο γ.γ. Υποδομών, ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο έργο είναι πλέον ώριμο και βούληση του Υπουργείου είναι να δημοπρατηθεί εντός του 2017, ενώ ο κ. Βαρδάκης τόνισε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα του έργου για την οδική ασφάλεια κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, όπου κυρίαρχα θέματα στην συζήτηση αποτέλεσαν, οι αναγκαίες παρεμβάσεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, η πορεία του έργου του αεροδρομίου Καστελίου και ο ΒΟΑΚ.

Τέλος, ο κ. Δέδες συνοδευόμενος από τον κ. Βαρδάκη μετέβη στην περιοχή της Αγ. Πελαγίας, ώστε να διαπιστώσει από κοντά την αναγκαιότητα επίσπευσης των διαδικασιών δημοπράτησης των κόμβων.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.