Σ. Βαρδάκης: «Ο λαός οδηγείται σε βίαιη φτωχοποίηση»

Την πεποίθηση πως ο λαός οδηγείται σε βίαιη φτωχοποίηση, όμοια με εκείνη που αντίκρισε ο Ελληνικό λαός από το 2010 έως το 2014, επεσήμανε στον Politica 89.8 και τον Νίκο Παπαδάκη, ο Σωκράτης Βαρδάκης κατηγορώντας την κυβέρνησης για λάθος χειρισμούς στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά και της εργασίας κατά την περίοδο της πανδημίας.

Aναφέρθηκε επίσης στις αδυναμίες του δημόσιου συστήματος υγείας, καθώς υπάρχουν ελλείψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και πολλά παράπονα από πλευράς εργαζομένων. Μάλιστα σύμφωνα με τον Σωκράτη Βαρδάκη, αναμένεται να κατατεθεί από την πλευρά του, ερώτηση με την οποία θα ζητά την ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

«Η Κυβέρνηση συνεχίζει να αγνοεί τα μεγάλα προβλήματα στην εκπαίδευση» επεσήμανε ο Σωκράτης Βαρδάκης κατόπιν της συνάντησής του με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Γιάννη Καραγιαννίδη.

Χαρακτηριστικά επισήμανε πως «Δυστυχώς δεν γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που προσέρχονται στο σχολείο, παρά τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας. Οι τάξεις είναι γεμάτες με 25 – 26 μαθητές ανά αίθουσα και θα έχουμε πρόβλημα με ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.