Σ. Βαρδάκης: «Να καταστήσει σαφές η κυβέρνηση ότι δε θα υπάρξει διεύρυνση της ατζέντας.

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ – “Φωνή της Ελλάδας” και στην εκπομπή «Η Ελλάδα στον Κόσμο» του δημοσιογράφου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, μίλησε ο Σωκράτης Βαρδάκης, σχετικά με την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών στις 25 Ιανουαρίου της Ελλάδας με την Τουρκία και τη στάση της χώρας μας. Ο Σωκράτης Βαρδάκης έκανε σαφές ότι η αξιωματική αντιπολίτευση στηρίζει τη διαδικασία και επέστησε την προσοχή σε συγκεκριμένα γεγονότα. Διατύπωσε το φόβο ότι η Τουρκία θα προσπαθήσει να χρεώσει στη χώρα μας μία αποτυχημένη διαδικασία με στόχο την αποσταθεροποίησης της περιοχής.

Υπενθύμισε τόσο τις δηλώσεις Τσαβούσογλου για διάλογο χωρίς προϋποθέσεις, όσο και τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας λίγες μέρες πριν.Κάλεσε επίσης τον κ. Μητσοτάκη να καταστήσει σαφές ότι δε θα υπάρξει διεύρυνση της ατζέντας, και ότι η χώρα μας δε θα υποχωρήσει ούτε κατ ελάχιστον από τις θέσεις της και όσα της αναλογούν στο πλαίσιο της διεθνούς νομιμότητας.

Τα μόνα ζητήματα που είναι προς συζήτηση είναι το θέμα της υφαλοκρηπίδας και των ΑΟΖ, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.