Σ.Βαρδάκης: “Μπροστά μας έχουμε μία κοινωνική έκρηξη που θα προέλθει από τη φτώχεια & την ανέχεια του κόσμου”

Τα περιστατικά αστυνομικής βίας που οδήγησαν τελικά στα εκτεταμένα επεισόδια των προηγούμενων ημερών, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης του Σωκράτη Βαρδάκη στο Ράδιο Κρήτη και στη δημοσιογράφο Ρένα Σημειαντωνάκη.

Όπως υποστήριξε ο Σωκράτης Βαρδάκης, «Μπροστά μας έχουμε μία κοινωνική έκρηξη που θα προέλθει από τη φτώχεια και την ανέχεια του κόσμου», ενώ καταδίκασε με τον πιο απερίφραστο τρόπο τις σκηνές βίας των προηγούμενων ημερών στην Αθήνα. Παράλληλα υιοθέτησε τις δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έθεσε την Αξιωματική Αντιπολίτευση στη διάθεση της κοινωνίας, ώστε να συμβάλει να σταματήσουν όλα αυτά που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης ωστόσο, έκανε και μία μικρή ιστορική αναδρομή για την αστυνομική «δράση» επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, με πραγματικά περιστατικά που έχουν προκαλέσει αναιτιολόγητα φόβο στην κοινωνία.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάπτυστη ανακοίνωση των ειδικών φρουρών, τους οποίους η Κυβέρνηση Μητσοτάκη διόρισε ρουσφετολογικά εκτός ΑΣΕΠ και ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛΑΣ και τον αρμόδιο Υπουργό να τους καλέσει σε απολογία.

Τέλος, ο Σωκράτης Βαρδάκης υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης οφείλει ένα μεγάλο συγνώμη από τον ελληνικό λαό, αν πραγματικά θέλει συναίνεση.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.