Στον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δημοτικό Ελιάς

Σ. Βαρδάκης: «Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς»

Τις ευχές του για μία καλή σχολική χρονιά έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στον καθιερωμένο αγιασμό εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς, στο Δημοτικό Σχολείο Ελιάς στο Γυμνάσιο – Λύκειο και Δημοτικό Επισκοπής. Συγκεκριμένα στο μήνυμά του ανέφερε:

«Σήμερα ξεκινούν για όλα τα παιδιά νέα όνειρα και νέοι στόχοι. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και στους γονείς να έχουν δύναμη να τα βοηθήσουν να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Στους εκπαιδευτικούς, εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν, να μεταδίδουν όχι μόνο γνώση, αλλά και να καλλιεργούν σωστά τους πολίτες του αύριο για τη χώρα μας.

Η φετινή σχολική χρονιά, ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς έγκαιρα το Υπουργείο Παιδείας, κάλυψε και φέτος όπως και πέρσι, τα περισσότερα από τα κενά των σχολείων και θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες με στόχο πολύ σύντομα όλα τα σχολεία να λειτουργούν πλήρη.

Ακόμα και για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων η Κυβέρνηση έχει ήδη φροντίσει την σύναψη συμβάσεων με 13.000 καθαρίστριες για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων, ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών έχει προχωρήσει στην κατανομή του ποσού των 25 εκ. ευρώ ως Τρίτη δόση για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών. Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να υποστηρίζουμε τις σχολικές μας υποδομές και το διδακτικό προσωπικό κάθε χρόνο και καλύτερα.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.