Σ.Βαρδάκης: “Θολό τοπίο ακόμα για τον ΒΟΑΚ”

Για τα θέματα του ΒΟΑΚ και του φράγματος Αγίου Βασιλείου – Αμιρών, έκανε παρέμβαση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ράδιο Κρήτη (101.5) ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Όπως τόνισε ο κ. Βαρδάκης μετά τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Κεφαλογιάννη, θολό παραμένει ακόμα το τοπίο για τη χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ. Παρόλα αυτά ό,τι έγινε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ως βάση σχεδιασμού για τη νέα κυβέρνηση.

Ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί την Κρήτη για την υπόθεση του αεροδρομίου Καστελίου, αλλά και για να ανακοινώσει συγκεκριμένο σχεδιασμό και χρονοδιάγραμμα για το κομμάτι του ΒΟΑΚ,  Χανιά – Άγιος Νικόλαος.

Στη συνάντηση του κ. Βαρδάκη με τον κ. Κεφαλογιάννη, συζητήθηκε επίσης το θέμα  του Φράγματος Αμιρών  – Αγίου Βασιλείου. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει στην ολοκλήρωση του έργου, με την ενεργοποίηση της επίσπευσης των διαδικασιών απαλλοτριώσεων, όπως αυτές προβλέπονται  από τη διαδικασία. 7.Α. του ν.2882.

Είναι ίσως το μοναδικό εγγειοβελτιωτικό έργο με ώριμο πλέον φάκελο στην Κρήτη. Σε αυτό συντέλεσαν η διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, το Δασαρχείο και ο Περιφερειάρχης, που ήδη έχει εξασφαλίσει 2.500.000 εκ. ευρώ για τις απαλλοτριώσεις.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.