Σ. Βαρδάκης: «Η πιστοποίηση του Ευρωπαϊκού Σχολείου δικαιώνει αγώνες εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων»

Με αφορμή την πιστοποίηση του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, δηλώνει την ικανοποίησή του και την αισιοδοξία του για παραμονή του ENISA στο Ηράκλειο.

«Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που παρέχει το Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου επιβεβαιώνεται και αναγνωρίζεται μέσα από την σύμβαση πιστοποίησης που υπέγραψαν χθες, η Υφυπουργός Παιδείας, κ. Μερόπη Τζούφη, και ο γενικός γραμματέας των Ευρωπαϊκών Σχολείων, κ. Giancarlo Marcheggiano.

Η πιστοποίηση αυτή δικαιώνει τον αγώνα εκπαιδευτικών μαθητών και γονέων για την ομαλή λειτουργία του σχολείου και εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.  Εμείς από την πρώτη στιγμή, έμπρακτα στηρίξαμε και στηρίζουμε την παραμονή και εύρυθμη λειτουργία του Σ.Ε.Π. στο Ηράκλειο. Ταυτόχρονα διεκδικούμε την παραμονή του ENISA στην έδρα του που είναι η πόλη του Ηρακλείου.  Είμαι πεπεισμένος ότι η πιστοποίηση του ΣΕΠ, καθώς και η ανάληψη της προεδρίας των Ευρωπαϊκών σχολείων από την Ελλάδα  τοποθετεί την παραμονή και εύρυθμη λειτουργία του ΣΕΠ  αλλά και του ENISA σε νέα βάση.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.