Σ.Βαρδάκης: “Η ΝΔ απομονωμένη απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις,υπερψήφισε το Σ/Ν για τις λαϊκές αγορές”

Καμία καίρια αλλαγή δεν έκανε ο κ. Γεωργιάδης στο νομοσχέδιο που διαλύει τις λαϊκές αγορές, το οποίο πέρασε μόνο με τις ψήφους της ΝΔ, αν και το Φεβρουάριο, όταν ο ίδιος το απέσυρε μετά τις δυναμικές κινητοποιήσεις των Ομοσπονδιών παραγωγών και εμπόρων λαϊκών αγορών, δεσμεύτηκε να συνυπολογίσει τις προτάσεις τους.

Στη συζήτηση που είχαμε στον Star fm (88,4) με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σπυριδάκη, υπογραμμίσαμε ότι πέραν της μετατροπής όλων των αδειών σε επαγγελματικές, τον κίνδυνο να χάσει κάποιος παραγωγός εποχικών προϊόντων τη θέση του στη λαϊκή αγορά για μεγάλο διάστημα, το πιο σοβαρό είναι ότι τελικά η ρύθμιση λειτουργίας των λαϊκών αγορών καθορίζεται εκ των υστέρων με Υπουργικές Αποφάσεις του Αρμόδιου Υπουργού.Αυτό που δεν κατανοούν οι βουλευτές της ΝΔ που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, είναι ότι η #λαϊκή αγορά είναι το μεροκάματο του έλληνα αγρότη και μικροπαραγωγού και του το στερούν.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.