Συνέντευξη Στο Κόκκινο Αθήνας (105.5) – Βαρδάκης: Η Νέα Δημοκρατία στεναχωριέται που θα κλείσει η αξιολόγηση

Η αξιολόγηση θα κλείσει στην ώρα της εκτίμησε μιλώντας Στο Κόκκινο Αθήνας (105.5) και τον Γιώργο Τραπεζιώτη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, κρατάμε χαμηλούς τόνους και το 2018 θα ξεκινήσει με διαφορετικές προοπτικές και στόχος της κυβέρνησης είναι φυσικά να δει και την καθημερινότητα του πολίτη και να κάνει ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Ο κ. Βαρδάκης τόνισε ότι η δανειστές και τα μέλη της τρόικας έχουν κάνει και υποχωρήσεις ενώ σημείωσε ότι τη Νέα Δημοκρατία στεναχωριέται που η αξιολόγηση θα γίνει – μέχρι το τέλος του έτους κατά την άποψη του – και η εκταμίευση της δόσης θα συμβεί.

Αυτά που έπρεπε να κάνουμε, τα έχουμε κάνει στο σύνολο τους σχεδόν. Ενώ ο κ. Βαρδάκης μίλησε για ρουφιανιές από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την πληροφόρηση των θεσμών και αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που στεναχωριούνται.

Ο κ. Βαρδάκης εξήγησε ότι κλείδωσε το θέμα για τις συντάξεις χηρείας, της κατώτατης σύνταξης και το υπουργείο Εργασίας αντιμετωπίζει με τρόπο πολύ ουσιαστικό. Κλείνει επίσης, όπως εξήγησε, και το θέμα με τον συνδικαλιστικό νόμο που αφορά όμως μόνο τα πρωτοβάθμια σωματεία και ανάφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας κατηγορεί πως διαλύουμε τα συνδικάτα ενώ ήταν πάντα αντίθετος στην στήριξη του συνδικαλιστικού κινήματος.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.