Σ. Βαρδάκης: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να λύνει τα προβλήματα των εργαζομένων, φέρνει το νομοσχέδιο – οδοστρωτήρα για τα εργασιακά, που στέλνει αδιάβαστους τους εργαζομένους της χώρας»

Ενημερωτική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών Δήμου Ηρακλείου Μιχάλη Καρασάββα (Μιχαλης Καρασαββας), τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Παπαδάκη και τη συμμετοχή εργαζομένων, (παρατασιούχων, συμβασιούχων και κοινωφελής εργασίας) πραγματοποίησε ο Σωκράτης Βαρδάκης.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης συζήτησε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με επίκεντρο την ανάγκη εμβολιασμού των εργαζομένων, την ένταξη όλων στα βαρέα και ανθυγιεινά, αλλά και την παράταση των συμβάσεων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, το οποίο, όπως τόνισε ο Σωκράτης Βαρδάκης, αποτελεί την ταφόπλακα των εργασιακών κεκτημένων και δικαιωμάτων και μας γυρίζει 100 χρόνια πίσω. Ο Σωκράτης Βαρδάκης δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται στο πλευρό των εργαζομένων, για την ανάδειξη των σοβαρών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.