Σ. Βαρδάκης: «Η Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους τους εργαζόμενους καταργώντας κάθε έννοια δικαίου»

«Η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα των εργαζομένων ότι πρέπει να μπει φρένο στην πλήρη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και στην επαναφορά της μνημονιακής κανονικότητας της Ν.Δ..Από τον πρώτο κιόλας μήνα διακυβέρνησης της χώρας, η Κυβέρνηση κατήργησε εργασιακά δικαιώματα και μέτρα προστασίας των εργαζομένων, τα οποία είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί η θέση των εργαζομένων απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Για τον κ. Μητσοτάκη, η οικονομία πρέπει να αναπτύσσεται, οι επιχειρήσεις να κερδοφορούν, οι εργοδότες να είναι ευχαριστημένοι, αλλά οι εργαζόμενοι ανυπεράσπιστοι.

Επιχειρεί με άκρατο ρεβανσισμό, να επαναφέρει τις μνημονιακές πολιτικές 2010-2014, μέσα από την πλήρη αποδυνάμωση των συλλογικών συμβάσεων και την διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, στο βωμό ενός ανισόρροπου σχεδίου «ανάπτυξης» για τους λίγους. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε στο πλευρό των εργαζομένων, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά τους.»

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, δέντρο και εξωτερικοί χώροι

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.