Στην Κεντρική Λαχαναγορά όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος εορτασμός του Συλλόγου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Ηρακλείου και των εργαζομένων, στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων

Σ. Βαρδάκης: “Η θυσία των 62 Μαρτύρων στη μάχη ενάντια στον φασισμό, αποτελεί τον φάρο για την συνέχιση του αγώνα μας”

Στο ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών των 62 συνανθρώπων μας που εκτελέστηκαν την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής, παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης.

Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση, ο κος Βαρδάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «βρισκόμαστε σήμερα στον τόπο θυσίας των 62 συνανθρώπων μας, που έδωσαν μάχη ενάντια στον φασισμό και η θυσία τους αποτελεί για εμάς τον φάρο για την συνέχιση του αγώνα μας, ώστε να προασπίσουμε την ελευθερία της Παρτίδας μας. Αιωνία η μνήμη τους.»

Στην συνέχεια ο κος Βαρδάκης μετέβη στην Κεντρική Λαχαναγορά όπου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος εορτασμός του Συλλόγου Εμπόρων Κεντρικής Αγοράς Ηρακλείου και των εργαζομένων, στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων. Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό του συλλόγου εμπόρων και των εργαζομένων, ευχήθηκε σε όλους «υγεία, δύναμη και πάνω απ’ όλα ελπίδα και αισιοδοξία γιατί μόνο έτσι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.