Σ. Βαρδάκης: Η άποψη του ΣΕΒ, του κ. Μητσοτάκη και των δανειστών για τα εργασιακά είναι ταυτόσημη (Στο Κόκκινο Αθήνας 105.5)

«Άκουσα τον κ. Μητσοτάκη πως είναι ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ οι συλλογικές συμβάσεις, νομίζω ότι όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι η άποψη του ΣΕΒ, του κ. Μητσοτάκη και των δανειστών είναι ταυτόσημη», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης μιλώντας Στο Κόκκινο Αθήνας (105.5) και στον Στάθη Σχινά.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο εργασιακός μεσαίωνας είναι πραγματικότητα είναι κυρίαρχο καθεστώς οι ελαστικές μορφές εργασίας και εμείς κινούμαστε προς την κατεύθυνση ανατροπής τους», σημείωσε.

«Τώρα αν συμφωνούν κάποιοι με το ΔΝΤ και άκουσα τον κ. Μητσοτάκη πως είναι ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ οι συλλογικές συμβάσεις νομίζω ότι όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι η άποψη του ΣΕΒ, του κ. Μητσοτάκη και των δανειστών είναι ταυτόσημη», είπε συνεχίζοντας.

«Εμείς εμμένουμε στο κείμενο που υιοθέτησε η επιτροπή εμπειρογνωμόνων και σε αυτό θα προσπαθούμε να φανούμε συνεπείς. {..} Από πλευράς Ευρώπης υπάρχουν σύμμαχοι αυτό προέκυψε από πολλών μηνών δουλεία, εμείς ζητήσαμε να επανέλθει το ευρωπαϊκό κεκτημένο πείσαμε τους Ευρωπαίους ότι αυτό πρέπει να γίνει έχουμε απέναντι μας το ΔΝΤ, αλλά πρέπει επιτέλους το ΔΝΤ ότι ο ελληνικός λαός έχει υποστεί τα πάνδεινα το ακούμε αυτό και από ευρωπαϊκούς αξιωματούχους και πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος που είναι να επανέλθει η κανονικότητα στα εργασιακά.

Ακούστε εδώ:

https://soundcloud.com/user-367580335/9wh851h5p8n6

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.