Σ. Βαρδάκης: «Εύχομαι η δράση κάθε αστυνομικού να συνοδεύεται με επιτυχία απέναντι στην παρανομία και το οργανωμένο έγκλημα»

Στην δοξολογία, η οποία τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά, με αφορμή τον Εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας», παραβρέθηκε ο Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Με δήλωσή του ευχήθηκε υγεία, προσωπική και επαγγελματική επιτυχία σε όλους τους αστυνομικούς υπογραμμίζοντας οτι «Η Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Κρήτης, πρόσφατα με την απελευθέρωση του συμπολίτη μας Μιχάλη Λεμπιδάκη, μας έκανε όλους περήφανους με την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα της σε πολύ δύσκολες αποστολές. Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό δράττομαι της ευκαιρίας να συγχαρώ όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και να ευχηθώ σε κάθε ένα Έλληνα αστυνομικό, υγεία και η κάθε δράση του να συνοδεύεται με επιτυχία απέναντι στην παρανομία και το οργανωμένο έγκλημα, μεριμνώντας ταυτόχρονα για την διασφάλιση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων όλων ανεξαιρέτως των πολιτών.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.