Σ. Βαρδάκης: Αν ο Στουρνάρας είχε να διατυπώσει αρνητική άποψη για τη συμφωνία για το χρέος θα το είχε κάνει από την πρώτη στιγμή (Στο Κόκκινο Αθήνας 105.5)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης μίλησε Στο Κόκκινο Αθήνας (105.5) και τον Γιώργο Τραπεζιώτη τόσο για τη συμφωνία για το χρέος, που τη χαρακτήρισε «απόφαση αισιοδοξίας και ελπίδας» αλλά και για την «αφωνία» του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος τόσες μέρες μετά το Eurogroup της 21ης Ιουνίου δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση για το ζήτημα, για τη συμφωνία που βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια.

Ο κ. Βαρδάκης μεταξύ άλλων τόνισε ότι από εδώ και πέρα επανέρχεται η κανονικότητα και η χαμένη αξιοπρέπεια του Έλληνα εργαζόμενου. Σημείωσε πως ο ακρογωνιαίος λίθος που δημιουργεί την ανάπτυξη είναι η αγορά εργασίας.

Ανέφερε τι έχει καταφέρει η κυβέρνηση, τη μείωση της ανεργίας και τόνισε ότι η επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη «είναι ιδεοληψία του ΣΥΡΙΖΑ» και αυτό δείχνει τι έχουν στο μυαλό τους για τους εργαζόμενους.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.