Σ. Βαρδάκης: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που συνεχίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο»

Με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑμεΑ στο Λονδίνο από το Μανώλη Στεφανουδάκη, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, απευθύνει τα θερμά του συγχαρητήρια κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«H παγκόσμια κλάση του Μανώλη φάνηκε ήδη από τον παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου το 2012 όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η συνέχεια μέχρι σήμερα λαμπρή και η προσπάθεια του είναι όχι μόνο αξία συγχαρητηρίων αλλά και παράδειγμα πίστης και δύναμης που σε συνδυασμό με το υψηλό αγωνιστικό φρόνημα τον οδήγησαν στην κορυφή για μια ακόμη φορά. Μετά το χρυσό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα του 2015 και στους Παραολουμπιακούς του Ρίο πέρσι, ήρθε η σειρά για ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και μάλιστα με ρεκόρ αγώνων. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τον άνθρωπο που συνεχίζει να κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία σε όλο τον κόσμο.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.