Σ. Βαρδάκης: «Άμεση υλοποίηση της απόφασης του Πανεπιστημίου για Ίδρυση Σχολής Τουρισμού»

Με αφορμή την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης για ίδρυση Σχολής ή Τμήματος Τουρισμού, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω την ικανοποίηση μου για την ομόφωνη απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κρήτης για την δημιουργία Τμήματος ή Σχολής Τουρισμού και την δημιουργία Επιτροπής παρακολούθησης των επιμέρους δράσεων. Ένα διαχρονικό αίτημα όχι μόνο της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά ολόκληρης της κοινωνίας της Κρήτης μπαίνει σε ουσιαστική τροχιά υλοποίησης.

Ο τουρισμός αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και τη βασική πηγή εργασίας. Η ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος μας συνδέεται άμεσα με την αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού. Είμαι πεπεισμένος οτι η εξέλιξη θα είναι θετική και δηλώνω συμπαραστάτης στην διαδικασία διεκδίκησης για την άμεση υλοποίησης της Σχολής Τουρισμού.»

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.