Επίσκεψη με Υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη στο έργο του δρόμου Ηράκλειο - Μεσαράς

Σ. Βαρδάκης: «Άλλη μια φορά οι Κασσάνδρες του ψεύδους και της παραπληροφόρησης θα διαψευστούν για το έργο του δρόμου της Μεσαράς»

Επίσκεψη στο έργο του δρόμου Μεσαράς πραγματοποίησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης και ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ κ. Σωκράτης Βαρδάκης. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ακολούθησε συνάντηση με υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΚ και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας κατασκευής του έργου. Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:            

«Άλλη μια φορά οι Κασσάνδρες του ψεύδους και της παραπληροφόρησης θα διαψευστούν και είναι αυτοί που κατάφεραν να απεντάξουν τον δρόμο της Μεσαράς από το ΕΣΠΑ, είναι αυτοί που με πρόχειρες μελέτες έκαναν έργα προβληματικά. Ο δρόμος της Μεσαράς θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στους πολίτες της Κρήτης από αυτή την Κυβέρνηση και τον σημερινό υπουργό κ. Σπίρτζη που έδειξαν και δείχνουν δείγματα γραφής κάτω από δύσκολες συνθήκες στα έργα υποδομής της Κρήτης αλλά και ολόκληρης της χώρας».

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.