Σ. Βαρδάκης:“Στηρίζουμε τους συμβασιούχους εργαζομένους στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων, στον αγώνα τους για μόνιμη, σταθερή εργασία”

Ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, που μερίμνησε για τη βιωσιμότητα των δομών αυτών, μετά τη λήξη του ΕΣΠΑ, εντάσσοντάς τες στις κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων, ως οργανικών τους μονάδων, που θα στελεχωθούν από τους εργαζομένους τους, σε θέσεις μόνιμων δημοτικών υπαλλήλων, ενώ σε όσες παρέμειναν υπαγόμενες σε Υπουργεία, ήρθε σε σύγκρουση με το καθεστώς της εργολαβίας στην καθαριότητα, συνάπτοντας απευθείας συμβάσεις των εργαζομένων με τους φορείς.

Οι εργαζόμενοι στις Κοινωνικές Δομές των Δήμων καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Είμαστε δίπλα τους, στον αγώνα τους για μόνιμη, σταθερή εργασία και για στελέχωση των Κοινωνικών Δομών με το υπάρχον προσωπικό, που διαχρονικά στηρίζει το Κράτος Πρόνοιας με τις υπηρεσίες του.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.